© Baykuş Haber

Ali Dağı Mesire Alanı tadilat ve düzenleme çalışmaları incelendi

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, TALAS BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA YALÇIN İLE BİRLİKTE KENTİN ÖNEMLİ TURİSTİK MERKEZLERİNDEN OLAN ALİ DAĞI MESİRE ALANI TADİLAT VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile birlikte, kentin önemli turistik merkezlerinden olan Ali Dağı Mesire Alanı'ndaki tadilat ve düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yeşil alanlar ve mesire alanlarına yeni mekanlar kazandırmak için çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, mevcut mesire alanlarını da iyileştirme yolunda adımlar atıyor. Başkan Büyükkılıç, bu çerçevede Talas ilçesinde yer alan Ali Dağı Mesire Alanı'nda yürütülen tadilat ve çevre düzenleme çalışmalarını denetlemek üzere ziyarette bulundu. Başkan Büyükkılıç'ın inceleme gezisine, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal, Fen İşleri Daire Başkanı Yasin Harmancı ve yüklenici firma yetkilileri de katıldı.

Mesire alanındaki çalışmaları yakından inceleyen Başkan Büyükkılıç, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal ve Fen İşleri Daire Başkanı Yasin Harmancı ile yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Başkan Büyükkılıç, Kayseri'nin daha konforlu yeşil alanlara kavuşması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurgulayarak, "Hemşehrilerimizin mesire alanlarını huzur içinde kullanabilmeleri için büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Kentimizin yeşil alanlarını artırmak için millet bahçeleri gibi projelerle ilçelerimize ve kent merkezimize yeni yeşil alanlar kazandırırken, mevcut mesire alanlarımızın konforunu artırmaya yönelik çalışmalarımız da devam ediyor. Yeniden düzenlenecek olan Ali Dağı Mesire Alanı, hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER