© Baykuş Haber

Ali Kınık: “Melek Mosso zavallı kızcağız”

SANATÇI ALİ KINIK, BİR ÖDÜL TÖRENİNDE YAPTIĞI "ÖZGÜRLÜK" ADI ALTINDAKİ KONUŞMASIYLA GÜNDEME GELEN SANATÇI MELEK MOSSO’YA ‘ZAVALLI KIZCAĞIZ’ DEDİ. ALİ KINIK, GEÇEN HAFTA MOSSO’YA GÖNDERME YAPTIĞI "BU ÜLKEDE SANATÇININ ÖZGÜR OLMADIĞI HANGİ ALAN VAR?" SÖZLERİ SONRASI TEPKİLERİNİ AMASYA’DA SAHNE ALDIĞI KONSERDE DE SÜRDÜRDÜ.

Sanatçı Ali Kınık, geçtiğimiz ödül töreninde "özgürlük" adı altında yaptığı konuşmasıyla gündeme gelen Melek Mosso'ya yönelik sert sözlerle gündemde kalmaya devam ediyor. Ali Kınık, Amasya'da sahne aldığı bir konserde de Melek Mosso hakkında konuşarak tartışmalara neden oldu.

Yavuz Selim Meydanı'nda binlerce kişinin izlediği konserde milli ve manevi değerlere vurgu yapan Ali Kınık, Melek Mosso'yu hedef alarak şu ifadeleri kullandı: "Bu bir sistem. O zavallı kızcağıza demişler ki, ‘Elinize LGBT bayrağı alır sallarsanız, 13-15 yaşındaki Türk çocuklarına ahlaksızlığı öğütlerseniz, istediğiniz yerinizi açın, istediğiniz şeyleri söyleyin derseniz, siz konserlere gidersiniz, siz meşhur olursunuz.’ O zavallı kızcağız da bunu uygulayanlardan biri."

Ali Kınık, konserin sonunda Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik ve MHP İl Başkanı Şuayip Ak tarafından günün anısına hediyelerle ödüllendirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER