© Baykuş Haber

Ali Koç: Camiayı çok iyi bilen bir Türk hocayla çalışmanın bizim için iyi olacağını düşünüyoruz

FENERBAHÇE BAŞKANI ALİ KOÇ, FUTBOL TAKIMININ TEKNİK DİREKTÖRÜ KONUSUYLA İLGİLİ YAPTIĞI AÇIKLAMADA, "CAMİAYI ÇOK İYİ BİLEN BİR TÜRK HOCAYLA ÇALIŞMANIN BİZİM İÇİN İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ" DEDİ.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, futbol takımının teknik direktörü meselesi hakkında yaptığı açıklamada, "Camiayı çok iyi bilen bir Türk hocayla çalışmanın bizim için iyi olacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Ali Koç, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda düzenlenen olağan mali kongrede teknik direktör konusunda açıklamalarda bulundu. Teknik direktör seçimi için tüm görüşleri aldıklarını ve Türkiye'yi ve Süper Lig'i bilmeyen bir teknik direktörle yeni sezona başlamama kararı aldıklarını belirtti. Gelecek sezon takımın başına geçecek teknik direktörün, Fenerbahçe'nin geleneğini iyi bilen bir isim olmasını arzu ettiklerini dile getiren Başkan Koç, "Türkiye'yi hiç bilmeyen, Türkiye'de hiç çalışmamış bir hocayla yeni sezona başlamamızın büyük risk taşıdığına karar verdik. Türkiye'yi iyi bilen yabancı hoca sayısı 3’ü geçmiyor. Türkiye’yi ve ligi bilen, burada yıllarca hocalık yapmış, bize uyabilecek bir hoca dediğinizde sayı 4’ü geçmiyor. Birçok isimle heyecanlandırılıyoruz. Ancak camiayı ve Fenerbahçe'nin ruhunu iyi bilen, hizmet etmiş olan 2 Türk hocanın adı öne çıkıyor" şeklinde konuştu.

Koç, Türk bir teknik direktörle çalışmanın kendileri için iyi olacağına inandıklarını vurgulayarak, "İnşallah gelecek sezon, camiayı çok iyi bilen bir Türk teknik direktörle çalışmanın bizim için iyi olacağını düşünüyoruz. Hangi hoca seçilirse seçilsin, başarıya ulaşmak için 7'den 70'e herkesin kenetlenmesi gerektiğini unutmamanız gerekiyor. Dış etkenlerle başa çıkmak zorundayız" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER