© Baykuş Haber

Aliağa Gençlik Merkezinde yaz dönemi yüzme kursları başlıyor

ALİAĞA GENÇLİK MERKEZİNDE YAZ DÖNEMİ YÜZME KURSLARI BAŞLIYOR

Aliağa Gençlik Merkezi, spor ve sanatı bir araya getiren yaz dönemi yüzme kurslarına ev sahipliği yapıyor. Bu yaz, yarı olimpik kapalı havuzda gerçekleştirilecek olan kurslar, 5-13 yaş arasındaki çocuklara yönelik olacak. Kurslara katılmak isteyenler 13-15 Haziran tarihleri arasında Aliağa Gençlik Merkezi'ne başvuru yapabilecekler.

Kurslar, deneyimli eğitmenler tarafından verilecek ve temel yüzme becerilerini öğretmekle başlayacak. Bu beceriler, su üstünde durabilme, doğru nefes alma ve ayak vuruşu gibi yüzmenin temel taşlarını oluşturacak. Ardından, çocuklara farklı yüzme teknikleri öğretilecek.

Başvurular, sabah 09.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında yapılacak ve kontenjanlar sınırlı olacak. Kurslar hakkında daha fazla bilgi almak isteyen vatandaşlar, Aliağa Gençlik Merkezi'nin 0232 616 7071 numaralı telefon hattını arayarak detaylı bilgilere ulaşabilirler. Bu yaz çocuklar, Aliağa Gençlik Merkezi'nin yüzme kurslarıyla hem spor yapma hem de yüzme yeteneklerini geliştirme fırsatına sahip olacaklar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER