© Baykuş Haber

Aliağa Petkimspor, Emre’yi aldı

İZMİR, (DHA) TÜRKİYE Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, dış transferde 5’inci imzayı Tofaş’tan pivot Emre Tanışan’a attırdı. İzmir temsilcisi transferle ilgili, ”Ailemize hoş geldin Emre Tanışan. Geçtiğimiz sezon Tofaş forması giyen power forward Emre Tanışan, birlikte hedefe yolculuğumuz için aramıza katıldı” ifadelerine yer verildi. Tofaş altyapısında yetişen 2.06 boyunda ve 24 yaşındaki basketbolcu geçen sezon ligde 3.87 sayı ve 2.57 ribaunt ortalamaları ile oynadı. 

Aliağa Petkimspor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde dış transferdeki beşinci imzasını Tofaş'tan pivot Emre Tanışan ile attırdı. Kulüp, transferle ilgili olarak şunları ifade etti: "Ailemize hoş geldin Emre Tanışan. Geçtiğimiz sezon Tofaş forması giyen power forward Emre Tanışan, birlikte hedefe yolculuğumuz için aramıza katıldı."

Tofaş altyapısından yetişen 2.06 boyunda ve 24 yaşındaki Emre Tanışan, geçen sezon ligde ortalama 3.87 sayı ve 2.57 ribaunt ile oynamıştır.

Aliağa Petkimspor, bu transfer öncesinde David Efianayi, Yunus Emre Sonsırma, Tayfun Erülkü ve Kristers Zoriks ile de anlaşmıştı. İç transferde ise Peyton Aldridge ile yollarına devam etme kararı almışlardı. Başantrenör Burak Gören yönetimindeki Petkimspor'da, geçen sezon forma giyen bazı oyuncuların takımdan ayrıldığı da belirtilmiştir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER