© Baykuş Haber

Aliağa Spor ve Yaşam Merkezinde Kış Spor Okulları kayıtları başlıyor

KÜLTÜR SANATTAN SPORA BİRÇOK ALANDA ALİAĞA’NIN YENİ CAZİBE MERKEZİ ALİAĞA SPOR VE YAŞAM MERKEZİ’NDE (AYM), KIŞ SPOR OKULLARI İÇİN KAYITLAR 18 EYLÜL 2023 PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR.

Aliağa'da birçok farklı alanda hizmet veren Aliağa Spor ve Yaşam Merkezi (AYM), kış spor okulları için kayıtların başlayacağını duyurdu. Kayıtların 18 Eylül 2023 Pazartesi günü başlayacağını ve 20 Eylül 2023 Çarşamba günü sona ereceğini açıklayan AYM, kontenjanların sınırlı olduğunu belirtti.

Vatandaşların, basketbol, voleybol, karate, tenis, özel eğitim, pilates (reformer-mat pilates) ve cimnastik branşlarında verilecek kurslara katılmak için AYM'ye şahsen başvuru yapabilecekleri belirtildi. Başvuru için gerekli olan kimlik fotokopisi ve 1 adet vesikalık fotoğrafın yanı sıra öğrencilerin kendi yaş gruplarına uygun branşlara başvurabileceği ifade edildi.

Ayrıca, detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların 0232 399 00 00 / 3200 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri kaydedildi. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın "Aliağa Gelişim Vizyonu" çerçevesinde hayata geçirilen AYM'nin 14 bin metrekarelik alanda projelendirildiği ve 10 bin metrekarelik kapalı alanıyla hizmet vermeye başladığı belirtildi.

AYM, Aliağa Belediyesi Spor Okulları Kış Kurslarına da ev sahipliği yapacak. Deneyimli spor antrenörleri tarafından verilecek kurslar, çocuklara ders dışında kalan zamanlarını spor yaparak değerlendirme fırsatı sunacak. Kurslara katılma yaş sınırlamaları ise detaylı bir şekilde açıklandı. Cimnastik, karate, tenis, özel eğitim, pilates, basketbol ve voleybol kursları için uygun yaş grupları belirlendi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER