© Baykuş Haber

Aliağada dopdolu sanat günleri devam ediyor

ALİAĞA BELEDİYESİ İLE SOCAR TÜRKİYE İŞ BİRLİĞİNDE ORGANİZE EDİLEN ‘ALİAĞA SANAT GÜNLERİ’ YAZ KONSERLERİ ÇERÇEVESİNDE SAHNE ALAN NİL KARAİBRAHİMGİL VE ÇAKAL - RECKOL ALİAĞA’DA HAYRANLARINI COŞTURDU.

Aliağa ilçesinde düzenlenen "Sanat Günleri" yaz konserleri, Nil Karaibrahimgil ve Çakal-Reckol'un sahne performansıyla büyük bir coşkuyla karşılandı.

Aliağa Sanat Günleri, Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı'nda "Titanic" film gösterimiyle başladı. Ayrıca Ulaş Bayam Açık Hava Tiyatrosu'nda dünya çocuk klasiklerinden "Portakal Şekeri" minik seyircilere keyifli anlar yaşattı. Yeni Şakran Mahallesi sahil meydanında gösterilen "Avatar 2" ise bilimkurgu aksiyon severleri bir araya getirdi.

Sanat Günleri'nin yetişkinler için hazırlanan tiyatro etkinlikleri, Süheyl ve Behzat Uygur'un rol aldığı komedi oyunu "Süt Kardeşler" ile devam etti. Bu oyun, Ulaş Bayam Açık Hava Tiyatrosu'nu tıklım tıklım dolduran tiyatroseverlerin kahkahalarını coşturdu.

Sanat Günleri'nin ikinci haftasında ise yaz konserleri büyük ilgi gördü. Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı'nda gerçekleşen Nil Karaibrahimgil ve Çakal-Reckol konseri, hayranlarını coşturdu. Nil Karaibrahimgil, "Hadi İnşallah" parçasıyla başladığı konserde, en sevilen şarkılarını seslendirerek Aliağalılara unutulmaz bir müzik deneyimi yaşattı.

Nil Karaibrahimgil'in ardından sahneye çıkan rap şarkıcıları Çakal ve Reckol ise kendilerini dinlemeye gelen binlerce hayranı ile bir araya getirdi. Genç rapçiler, enerjik performansları ve hit şarkılarıyla izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Konserin sonunda sahneye gelen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, tüm sanatçılara Aliağa Sanat Günleri'ne katkılarından dolayı teşekkür ederek onlara özel bir hediye takdim etti. Başkan Acar, ayrıca Türk Müziği'nin ve MFÖ'nün önemli solistlerinden Özkan Uğur'u kaybettikleri için üzgün olduklarını ve kendisine Allah'tan rahmet dilediğini belirtti. Sanatseverlere de teşekkürlerini ileten Başkan Acar, etkinliğe destek veren herkese teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER