© Baykuş Haber

Alkol alıp ortalığı birbirine kattı, polise mukavemette bulundu

SAMSUN’DA ÇOCUK PARKINDA, KALABALIĞIN ARASINDA TUVALETİNİ YAPARKEN YAKALANAN BİR KİŞİ, POLİS TARAFINDAN ENGELLENDİ. POLİSE MUKAVEMETTE BULUNAN ADAM KARGA TULUMBA GÖZALTINA ALINDI.

Samsun'da bir parkta alkol alarak rahatsızlık veren bir kişi, şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alındı. Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Anıt Park'ta, günün ortasında meydana geldi. Alkol almış durumda olan M.K. isimli şahıs, parkta bulunan çocukların yoğun olarak olduğu bir saatte tuvaletini yapmaya başladı. Çevredekiler, şahsın bu davranışına tepki gösterdi ve hemen polisi aradı.

Polis ekipleri olay yerine geldiğinde M.K., direnmeye başladı ve polislere karşı saldırgan davranışlarda bulundu. Hatta bir polisin kıyafetini yırttı. M.K., "Buradaki tuvaleti yıktılar, ben de ondan yaptım" şeklinde açıklamalar yaparak polislere çeşitli iftiralarda bulundu.

Olay yerine çağrılan takviye polis ekibi, şahsı zorla kontrol altına alarak polis aracına bindirdi. Alkol almış olan şahıs, daha sonra Gazi Polis Merkezi'nde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Olayda kıyafeti yırtılan polisin ise M.K.'den şikayetçi olduğu öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER