© Baykuş Haber

Alkol alıp sızdı, uyanınca kendini Benjamin Franklin sandı

ANTALYA'DA ALKOLLÜ ARAÇ KULLANIP PARK ETTİĞİ SOKAKTA SABAH POLİSLER TARAFINDAN UYANDIRILAN VE HALEN ALKOLLÜ OLAN SÜRÜCÜ CEBİNDEN ÇIKARDIĞI DOLARI GAZETECİLERE GÖSTERİP ÜZERİNDEKİ BENJAMİN FRANKLİN FOTOĞRAFI İLE ARASINDA BENZERLİĞİ ANLATTI

Antalya'da ilginç bir olay yaşandı. Alkollü bir sürücü, park ettiği sokakta sabah polisler tarafından uyandırıldı. Halen alkollü olan sürücü, cebinden çıkardığı doları gazetecilere göstererek üzerindeki Benjamin Franklin fotoğrafı ile kendisi arasındaki benzerliği anlattı. Sahte para olup olmadığı sorusuna ise ilginç bir cevap verdi.

Olay, Serik ilçesinde meydana geldi. Gece alkollü bir şekilde araç kullanarak park halindeki otomobillere zarar veren sürücü, aracını bir sokakta park edip içinde uyuyakaldı. Vatandaşların ihbarı üzerine polisler tarafından uyandırılan alkollü sürücü, araçta yapılan arama sırasında açlığını hissetti. Bu sırada cebinden 100 dolarlık banknot çıkarıp yemek siparişi vermek istedi.

Sürücü, gazetecilerin çekim yaptığını görünce doların üzerinde resmi bulunan ABD'nin kurucularından Benjamin Franklin'i kendisine benzetti. Hatta Benjamin Franklin'in Hacı Hamzalı Yörüklerinden olduğunu iddia etti.

Cebinden çıkardığı 100 dolarlık banknotu eline alarak kendi fotoğrafıyla Benjamin Franklin'in fotoğrafını yan yana getirmeye çalışan alkollü sürücü, "Benjamin amcam. Benzemez miyim buna? Bakın, işte ben ve Benjamin amcam. Benim ana tarafım Karakoyunlu Yörüklerinden, babam ise Hacı Hamzalı Yörüklerinden. Benjamin amcam da aynı Hacı Hamzalı Yörüklerinin başı gibi" dedi.

Polis ekipleri ile ilginç bir diyalog yaşayan alkollü sürücü, paranın sahte olup olmadığı sorusuna ise "Benjamin amcama hakaret sayarım" cevabını verdi. Ekipler, sürücüyü önce hastaneye, ardından emniyete götürdü. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER