© Baykuş Haber

Alkollü araç kullanmaktan ehliyetine 5 yıl el konulan sürücü yine alkollü araç kulandı: 2 yaralı

TOKAT’TA 'İKİNCİ KEZ ALKOLLÜ ARAÇ KULLANDIĞI' GEREKÇESİYLE GEÇEN YIL 5 YIL SÜRELİĞİNE EHLİYETİNE EL KONULAN SÜRÜCÜNÜN SAMSUN’DA KIRMIZI IŞIKTA BEKLEYEN İKİ ARACA ÇARPMASI SONUCU 2 KİŞİ YARALANDI.

Tokat'ta geçen yıl 5 yıl süreliğine ehliyetine el konulan bir sürücünün Samsun'da kırmızı ışıkta bekleyen iki araca çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza, Samsun'un İlkadım ilçesinde Toybelen Mahallesi Ankara-Samsun karayolu Toybelen ışıklı kavşağında sabah saatlerinde meydana geldi.

Azmi A., alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetine el konulan sürücü olarak biliniyor. Azmi A. tarafından idare edilen 60 FP 868 plakalı otomobil, Tokat'tan Samsun'a gezmeye gelirken Samsun girişinde önce kırmızı ışıkta bekleyen Cavid Gedik'in yönetimindeki 06 GDK 93 plakalı kamyonete, ardından da yine kırmızı ışıkta bekleyen Zekeriya Işık'ın kullandığı 55 BCL 30 plakalı kapalı kasa kamyonete arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Azmi A. ile yanındaki Sedat Keser yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kazanın ardından otomobilin içinde ve yola saçılan bira kutuları dikkat çekti. Araç sürücüsü Azmi A.'nın 2.66 promil alkollü olduğu belirlendi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bu olay, alkollü araç kullanımının ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gösterdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER