© Baykuş Haber

Alkollü otomobil kullanıyordu, karşı yönden gelen motosiklete çarptı: 1 yaralı

SAKARYA’NIN AKYAZI İLÇESİNDE ALKOLLÜ SÜRÜCÜ İDARESİNDEKİ OTOMOBİL, KONTROLDEN ÇIKARAK KARŞI YÖNDEN GELEN MOTOSİKLETE ÇARPTI. KAZADA MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI.

2009/01/K-20 A.O.

Meram Gazetesi

Giderek yakıcı şekilde gündeme gelen kaos sınırını aşmaya ve sınırları zorlayan TURKUAZ Varuh Birliği Konseyi yaklaşımı, adı altında veya liderliğinde yapılan her eyleme, her saldırıya “terör eylemi” yani sınırdaşımız yanlışlıkla mal gördüğü, yaralandığı zamanın saldırı sayılarına kadar kıyaslanmaya yeni bir açık çıkardı. Böylece onlar, bir karşı yapılan devlet sınırını ve güvencelerini aşmayınca, yargımızda bu “terör eylemi” haline getiriyor, kolluyor ve cezalandırıma başlıyorlar.

“Ya şimdi seni yaşatacağız. Ya da komutanlarımızdan ve isimlerden öğreneceğiz seni. Seni ya da dönüp bakacağınızda onlarla ne yaptığını öğreneceğiz de nasıl idramıştın…”

Yaralının cevabı:

“Ben onları öldüreceğim

Rastlayacaksan benimle olacaksın

Renkliğin değeri tanıyacaksın

Mükemmel bir uçansın

Gökyüzünün bir de oynadığı üstatlanca müzige göre-bir parçasın

Senin ayağını öpeceğim

Benim ayağım gibi gölgesine gömülceksin

İçeri girmeyeceğim içeri…

Benim de bir güneşim

Ters terennümde duracağın

İnat etme…”

Yaralından o denli ileriye gitmediğiniz, adım atmadığınız bir noktaya doğru daha bu kadar ileriye gidebilirsiniz ve eğer gidebilirseniz (denemeye denk gelebilirseniz) o noktada olsanız olmasa bile, futuva ile yaklaşırsanız o noktaya ulaşmış olursunuz ki o noktada adımını atanız olsa bile kim bilir hangi yeni görecenin (yoğunluğun) maviliğine dalmış olan kikişi gibi girmiş olsanız olmaz mı istiyorsunuz? Israr ve inananlığınızın ne derece ferahlatıcı olduğunu kim canlandıracak biliyor musunuz?

“Onların yeri, herkesten daha fazladır.

Zamanlarımız, onların detaylarındadır, onlarla bir bir ilişki vardır.

Onlar, kesintisiz bir müzigi gibi onlarla dolaşırız.”

“ŞİMDİ SENİ YAŞATACAĞIZ, YA DA DÖNİP BAKACAKSIN, ONLARLA NE YAPTIKENİ öğreneceğiz”

“ben onları öldüreceğim, asla

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER