© Baykuş Haber

Alkollü şahıs trafiği birbirine kattı

TEKİRDAĞ’DA ÇORLU’DA YOL ORTASINDA GEZEREK ARAÇLARIN ARASINA DALAN AŞIRI ALKOLLÜ ŞAHIS, KAZAYA DAVETİYE ÇIKARDIĞI YETMEDİĞİ GİBİ CAN GÜVENLİĞİNİ DE TEHLİKEYE DÜŞÜRDÜ.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, alkollü bir şahısın sarhoş bir şekilde yol ortasında araçların arasına dalması, can güvenliğini tehlikeye attı. Muhittin Mahallesi'nde bulunan Millet Bahçesi'nde rahatsızlık veren bu şahıs, bazı gençlerin müdahalesi sonucu bölgeden uzaklaştırıldı. Ancak alkolün etkisi altında olan şahıs, bu sefer trafikte sürücülere rahatsızlık vermeye başladı.

Sarhoş halde olan şahıs, Atatürk Bulvarı'nda seyir halindeki araçların arasına girerek el kol hareketleri yapmaya başladı ve trafik akışını tehlikeye düşürdü. Bu davranışlarıyla sürücülerin ve vatandaşların tepkisini çeken şahsın hareketleri, can güvenliğini de tehlikeye atmıştı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, sarhoş ve garip davranışlarda bulunan bu şahsı bölgeden uzaklaştırdı. Bu olayın ardından trafik ve çevresindeki alanlarda sakinlik yeniden sağlandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER