© Baykuş Haber

Alkollü sürücü dehşeti: 3 yaralı

ANTALYA'NIN MANAVGAT İLÇESİNDE ALKOLLÜ OLDUĞU BELİRLENEN SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI OTOMOBİL, AYDINLATMA DİREĞİNİ VE PALMİYEYİ DEVİRDİ.OTOMOBİLİN MOTORU VE DİĞER PARÇALARI 100 METREKARELİK ALANA YAYILDI

Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazası, alkollü bir sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yaşandı. Kazada aydınlatma direği ve palmiye ağacı devrildi. Otomobil hurdaya dönerken, araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

Olay, Gündoğdu Turizm Caddesi'nde gerçekleşti. Çağdaş N. Ç. adlı sürücü, alkollü olduğu tahmin edilen bir halde seyir halindeyken aracın kontrolünü kaybetti. Otomobil, hızla ilerlerken aydınlatma direğine ve palmiye ağacına çarparak yerinden söküldü.

Kazada otomobil sürücüsü Çağdaş N. Ç. ile araçta bulunan Aleyna P. ve Fatime K. yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonrasında karayolu büyük bir karmaşaya dönüşürken, yıkılan aydınlatma direği ve palmiye ağacı dikkat çekti. Otomobilin motoru yola düşerken, diğer parçaları da 100 metrekarelik bir alana yayıldı.

Sürücünün alkollü olduğu tespit edildi ve kendisine 4 bin 64 TL para cezası uygulandı. Ayrıca sürücü belgesine de 6 aylık el konuldu ve araç yediemin otoparkına çekildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER