© Baykuş Haber

Alkollü sürücünün çarptığı otomobilde can pazarı yaşandı

ANTALYA'NIN ALANYA İLÇESİNDE, ARKADAN ÇARPMA SONUCU KONTROLDEN ÇIKIP TERS DÖNEN OTOMOBİLDEKİ 5 KİŞİ YARALANDI. KAZAYA NEDEN OLAN SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI, HEM CEZAİ İŞLEM UYGULANDI HEM EHLİYETİNE EL KONULDU.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, arkadan çarpma sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Kazanın sorumlusu olarak belirlenen alkollü sürücüye hem cezai işlem uygulandı hem de ehliyetine el konuldu.

Kaza, Alanya-Antalya D-400 Karayolu'nda Sanayi Köprülü kavşakta meydana geldi. Alanya'dan Antalya istikametine seyreden Alim Y. yönetimindeki otomobile, aynı istikamette ilerleyen Ömer A. idaresindeki araç arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil çelik bariyerlere çarparak takla attı ve ters döndü. Ters dönen otomobildeki anne ve 3 çocuk vatandaşların yardımıyla kurtarıldı, sürücü ise Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimine bağlı kurtarma ekibi tarafından çıkarıldı.

Kazanın ardından olay yerine acil müdahale ekipleri sevk edildi ve yaralılar Manavgat Devlet Hastanesine götürüldü. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

Kazaya neden olan sürücünün yapılan kontrolünde alkollü olduğu tespit edildi. Trafik ekipleri, alkollü sürücüye alkol promil limitini aşmasından dolayı 4 bin 64 TL para cezası verirken, ehliyetine de 6 ay süreyle el koydu.

Kazayla ilgili inceleme ise devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER