© Baykuş Haber

Alleben Karavan Park, bin 550 yerli ve yabancı turisti misafir etti

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN 11 AY ÖNCE ALLEBEN GÖLETİ’NİN KIYISINDA HİZMETE AÇTIĞI KARAVANPARK, BUGÜNE KADAR TOPLAMDA BİN 550 YERLİ VE YABANCI TURİSTİ AĞIRLADI.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ay önce Alleben Göleti'nin kıyısında hizmete açılan karavanpark, şimdiye kadar toplamda bin 550 yerli ve yabancı turisti ağırladı. Şehir merkezinden uzak, doğayla iç içe ve göl kıyısında konaklama imkanı sunan Alleben Karavan Park, 5 teras ve 35 karavan alanıyla kısa bir sürede tatilcilerin tercihi haline geldi. Geçen yıl Ağustos ayında hizmete başlayan karavanpark, 11 ay içinde 450 yabancı ve bin 100 yerli turisti ağırladı.

Depremzede bir misafir olan İlkay Mermi, Alleben Karavan Park'ın sunduğu imkanların birçok ihtiyaca cevap verdiğini ve deprem vertigosunu burada hissetmediğini belirtti. Şeker hastası olan Mermi, burada şekerinin dengelediğini söyledi ve açık havanın, doğanın ve aktif bir yaşam tarzının kendisine iyi geldiğini ifade etti.

Karavanpark alanının sağlık sorunlarına iyi geldiğini dile getiren diğer bir misafir Hilmi Mermi ise tesisin sunduğu imkanların çok iyi olduğunu ve Türkiye'nin dört bir yanını gezdiğini ancak bu kadar iyi planlanmış bir yer görmediğini belirtti.

Birleşik Krallık'tan gelen turist Sai Ferrero, Gaziantep'i uzun süredir görmek istediği bir yer olarak nitelendirerek, Gaziantep'in tarihi mekanlarını ziyaret ettiklerini ve şehrin insanlarının misafirperver ve samimi olduğunu söyledi. Gaziantep'i ziyaret etmenin kesinlikle gerektiğini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER