© Baykuş Haber

Almanyada Bursa rüzgârı

OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DÜNDAR, BURSA’NIN KARDEŞ ŞEHRİ OLAN ALMANYA’NIN HESSEN EYALETİNDE DÜZENLENEN “HESSENTAG FESTİVALİ”NE KATILDI.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Almanya'nın Hessen eyaletinde düzenlenen "Hessentag Festivali"ne katılarak Bursa'nın kardeş şehri olan bu etkinliğe onur konuğu olarak iştirak etti. Pfungstadt kentinde düzenlenen bu yılki Hessentag Festivali, Avrupa'nın en önemli etkinliklerinden biri olarak kabul edilmekteydi ve dünyanın birçok yerinden katılımcıları ağırladı. Başkan Dündar'ın katılımı, bölgede yaşayan Türklerin büyük ilgisini çekti.

Bursa'nın Hessen eyaleti ile 2010 yılından bu yana süregelen kardeş şehir ilişkisini daha da pekiştiren bu festivalde, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa'nın tanıtım standını ziyaret etti. Burada, Türkiye Cumhuriyeti Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer, Hessen Eyaleti Adalet Bakanı Roman Poseck ve Almanya Avrupa Bakanlığı Müsteşarı Uwe Becker ile bir araya geldi. Başkan Dündar, Bursa'nın kültürel ve doğal güzelliklerini tanıtarak katılımcıları Bursa'ya davet etti. Alman yetkililer, Bursa heyetinin Almanya'nın en ilgi çekici festivaline katkı sağladığını ve Başkan Dündar'ın katılımından dolayı teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER