© Baykuş Haber

Almanyada iki turist kadın 50 metrelik uçurumdan aşağı atıldı: 1 ölü, 1 yaralı

ALMANYA'DA ABD’Lİ BİR TURİST, NEUSCHWANSTEİN KALESİ’NDE İKİ TURİST KADINI 50 METRELİK UÇURUMDAN AŞAĞI ATTI. KORKUNÇ OLAYDA KADINLARDAN BİRİ HAYATINI KAYBEDERKEN, DİĞERİ İSE AĞIR ŞEKİLDE YARALANDI.

Almanya'da, Neuschwanstein Kalesi'nde korkunç bir olay yaşandı. Bir ABD'li turist, iki kadın turisti 50 metrelik uçurumdan aşağı attı. Bu dehşet verici olay sonucunda bir kadın hayatını kaybederken, diğeri ağır yaralandı.

Münih'e yakın Neuschwanstein Kalesi, günde ortalama 6 bin kişi tarafından ziyaret ediliyor. Ancak bu kez iki kadın turist, korkunç bir saldırıya maruz kaldı. 21 ve 22 yaşlarındaki iki kadın turist, tanıştıkları 30 yaşındaki bir ABD'li turist tarafından cinsel tacize uğradıktan sonra 50 metrelik uçurumdan aşağı atıldı.

Savcılık açıklamasına göre, saldırgan genç kadınları önce daha az ziyaretçinin bulunduğu bir bölgeye götürdü ve 21 yaşındaki kadına cinsel saldırıda bulundu. Diğer arkadaşı saldırganı engellemeye çalıştı, ancak saldırgan 22 yaşındaki kadını önce boğmaya çalıştı ve daha sonra uçurumdan aşağı attı. Saldırgan daha sonra 21 yaşındaki kadına da cinsel saldırıda bulundu.

Uçurumdan düşen kadınlardan biri maalesef hayatını kaybederken, diğeri ağır yaralandı. Olayın ardından kaçan saldırgan, kısa süre içinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şu an saldırganın cinsel saldırı, cinayet ve cinayete teşebbüs suçlarından tutuklu bulunduğunu bildiriliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER