© Baykuş Haber

Altay’da İbrahim Akın imzayı attı

İZMİR, (DHA) - Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Altay’da yönetim daha önce anlaştığı İbrahim Akın’ı gençlik gelişim sorumlusu olarak göreve getirdi.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Altay, eski futbolcusu ve sportif direktörü İbrahim Akın'ı gençlik gelişim sorumlusu olarak göreve getirdi. İbrahim Akın, Altay altyapısından yetişen bir isim ve kulüpte önemli başarılar elde etmiş bir isim olarak tanınıyor. İmza törenine kulüp başkanı Ayhan Dündar, Altay Akademi Başkanı Ali Oğuz Yavaş ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Akademi Başkanı Yavaş, İbrahim Akın'ın kulübe geri dönmesinin mutluluk verici olduğunu belirterek, akademi takımlarının önemini vurguladı.

İbrahim Akın ise Altay'ı "bizi biz yapan en önemli yer" olarak tanımlayarak, bu göreve getirilmesinden dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Gençlik Gelişim Sorumlusu olarak göreve başlayacak olan Akın, amacının akademi takımlarındaki futbolcuların gelişimine katkı sağlamak ve Altaylılık kültürünü aşılamak olduğunu söyledi.

Altay Teknik Direktörü Tuna Üzümcü de İbrahim Akın'ı çok değerli bir isim olarak nitelendirerek, kendisiyle koordineli bir şekilde çalışacaklarını ve genç oyuncuların yetiştirilmesine katkı sağlayacaklarını belirtti.

Altay, yeni sezon hazırlıklarına genç oyuncularıyla başlayacak ve kamp sürecini 8 Temmuz'da Afyon'da sürdürecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER