© Baykuş Haber

Altıeylül Belediyesinden gençlik şöleni

ALTIEYLÜL BELEDİYESİ’NDEN GENÇLİK ŞÖLENİ

Altıeylül Belediyesi, 5-6 Haziran tarihleri arasında muhteşem bir Gençlik Şöleni'ne ev sahipliği yaptı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi'nde düzenlenen etkinlikler, gençlerden yaşlılara herkesin katılımıyla keyifli anlara sahne oldu.

Etkinlikler, Altıeylül Belediye Başkan Vekili Feyyaz Çiftçi'nin basket atışıyla başladı ve gençler bu etkinliğe büyük ilgi gösterdi. En başarılı basket atanlara basketbol topu ve tişört gibi hediyeler verilirken, çocuklar için patlamış mısır, pamuk şeker ve lokma dağıtıldı. Hat sanatının usta ismi Hattat Mehmet Özkan da etkinliğe katılanları unutulmaz bir şekilde anmak için isimlerini hat sanatıyla yazdı.

Altıeylül'de yaşayan çocuklar, halat çekme yarışı, çuval yarışı gibi eğlenceli oyunlarla iki gün boyunca keyifli vakit geçirdi. Gençler, müziğin ritmine ayak uydururken büyükler de coşkuya katıldı. Etkinliklerin sonunda ise gökyüzüne uçurulan dilek fenerleri etkinliğiyle tamamlandı.

Gençlik Şöleni kapsamında 5 Haziran Pazartesi günü, 3 Atış Basketbol etkinliği, BALKES Gostake Kaykay ve Patenciler gösterisi, Gençler çuval etkinliği, Gençler Halat Çekme Etkinliği, Askımaska Halk Oyunları gösterisi ve Güzel Sanatlar Gençlik Konseri gibi birçok etkinlik gerçekleşti. 6 Haziran Salı günü ise 3 Atış Basketbol etkinliği, Goskate Kaykay ve Paten etkinliği, Yumurta taşıma etkinliği, Mimar Sinan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Dart Etkinliği, Askımaska Halk Oyunları gösterisi, DJ Gökhan'ın canlı performansı ve Dilek Feneri Etkinliği gibi birbirinden eğlenceli etkinliklerle şölen sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER