© Baykuş Haber

Altıeylül Kurban Bayramına hazır

ALTIEYLÜL BELEDİYESİ, KURBAN BAYRAMI’NDA ALTIEYLÜL’DE YAŞAYAN VATANDAŞLARA HİZMET İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR.

Altıeylül Belediyesi, Kurban Bayramı'nda da Altıeylül sakinlerine hizmet sunmaya devam ediyor. Bu bayramda kurban kesim hizmeti sunacak olan belediye, aynı zamanda ihtiyaç sahiplerine kurban eti ulaştırılması için bağış kabul ediyor.

Kurban kesimleri, Kepsut Yolu üzerindeki Hayvan Pazarı'nda gerçekleştirilecek ve bu hizmetten faydalanmak isteyenlerden kurban başına 200 TL ücret alınacak. Ayrıca, Altıeylül'e bağlı kırsal mahallelerde kurban ibadetini yerine getirecek vatandaşlar için kurban çukurları açılarak kesim sonrası oluşabilecek kötü görüntü ve koku sorunları önlenecek.

Kurban eti bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar ise etlerini 2. Gündoğan Mahallesi Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi'ne teslim edebilecekler. Teslimatlar 28 Haziran Çarşamba günü saat 11.00 ile 18.00 saatleri arasında yapılabilir.

Altıeylül Belediyesi, kurban kesim sürecinin her aşamasında titizlikle çalışarak sağlık ve güvenlik önlemlerini alacak. Ayrıca, temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, olası çevre kirliliği ve kötü kokuların önüne geçmek için Kurban Bayramı süresince 7/24 sahada olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER