© Baykuş Haber

Altın Güvercin finalistleri heyecanını Emre Altuğ ile aştı

ALTIN GÜVERCİN FİNALİSTLERİ HEYECANINI EMRE ALTUĞ İLE AŞTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Altın Güvercin Kültür, Sanat ve Tanıtım Vakfı (KUSAV) iş birliğiyle gerçekleştirilen 26. Altın Güvercin Beste Yarışması'nda finalistlerin sahneye çıkış sıralaması kura çekimi ile belirlendi. Tarihi Kervansaray'da düzenlenen basın toplantısı ile başlayan organizasyonda Türk pop müziğinin sevilen ismi Emre Altuğ da yer aldı. Emre Altuğ, Kuşadası'nda bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Altın Güvercin Beste Yarışması'nın açılışında konser vermek benim için çok özel ve heyecan verici" dedi.

26. Altın Güvercin Beste Yarışması, Kuşadası'nda büyük bir coşku ile sürdürülüyor. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yarışmanın önemine vurgu yaparak, bu organizasyonun Türk Pop Müziği için çok değerli olduğunu belirtti. Başkan Günel, Kuşadası'nın bu temayla turizm yaşamına devam etmesini ve yeni turizmin de amiral gemisi olmasını hedeflediklerini ifade etti.

Kura çekimi sonucunda finalistlerin sahneye çıkış sıralaması belirlendi. Final gecesinde Mücahit Yalçın Öztüfekçi, Göktuğ Taracı ve Gökçe Özgül, Gözde Yüksel Çetin, Zeynep Onat, Nazan Talu, Erdal Saraçoğlu, Eliz Marasuna, Meral Engindeniz Arı, Umut Ahmet Beceren ve Nesem Yenipazar, eserlerini seslendirecekler.

Konserin ardından Emre Altuğ, sahne alarak şarkılarını seslendirdi ve geceye büyük renk kattı. Başkan Ömer Günel, Emre Altuğ'a teşekkür plaketi takdim etti. Emre Altuğ da organizasyona katkı sağlayanlara teşekkürlerini iletti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER