© Baykuş Haber

Altındağ Belediyesi detaylı temizlik çalışmalarına başladı

ALTINDAĞ BELEDİYESİ, HAVALARIN ISINMASIYLA BİRLİKTE İLÇE GENELİNDE DETAYLI TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.

Ankara Altındağ Belediyesi, sıcak havaların başlamasıyla birlikte ilçe genelinde kapsamlı temizlik faaliyetlerine hız verdi. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'nın direktifiyle, ilçe genelinde detaylı temizlik ve ilaçlama çalışmaları başlatıldı. Temizlik ekipleri, çöp toplama alanlarından konteynerlere kadar tüm bölgelerde detaylı temizlik ve ilaçlama operasyonları için seferber oldu.

Başkan Balcı, çalışmalar hakkında bilgi verirken, "Temizlik ekiplerimiz, ilaçlama ve yıkama araçlarıyla detaylı temizlik faaliyetlerini yürütüyor. Yollar ve çöp toplama noktaları ilaçlı suyla yıkanıyor, bölgedeki çöpler de düzenli olarak temizleniyor. Temizlik personelimiz günün ilk ışıklarıyla göreve başlıyor ve kesintisiz bir şekilde 24 saat çalışıyor. Yürüttüğümüz titiz çalışmalar, vatandaşlarımızdan tam not alıyor" dedi.

Ayrıca, Başkan Balcı, çalışmaların Altındağ'ın her mahallesinde, noktasında gerçekleştirildiğini belirterek, "Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte temizlik çalışmaları daha da büyük bir önem taşıyor. Yıl boyunca titizlikle gerçekleştirdiğimiz temizlik operasyonlarını, bu dönemde daha da artırarak yoğunlaştırıyoruz" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER