© Baykuş Haber

Altındağ Belediyesinden çocuklara çanta hediyesi

ANKARA'NIN ALTINDAĞ BELEDİYESİ, İLKOKUL 1'İNCİ SINIFA BAŞLAYAN ALTINDAĞLI ÇOCUKLARA; İÇİ KIRTASİYE MALZEMESİ İLE DOLU OKUL ÇANTASI HEDİYE ETTİ.

Ankara'nın Altındağ Belediyesi, ilkokul 1. sınıfa başlayan Altındağlı çocuklara kırtasiye malzemeleri ile dolu okul çantaları hediye etti. Altındağ Belediyesi, eğitime destek vererek minik öğrencileri sevindirdi. Altındağ ilçesinde ilkokul 1. sınıfa başlayan binlerce öğrenci, okulların açıldığı ilk gün, sıralarında Altındağ Belediyesi'nin hediye çantalarını buldu. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı da minik öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Balcı, Altındağ Belediyesi ekiplerinin çantaların hazırlanması için özveriyle çalıştığını belirterek, "Tüm çabalarımız Altındağlı miniklerimizin mutlu olması içindir. Çünkü biz, en çok çocukların belediyesiyiz" dedi. Altındağ Belediyesi'nin her yıl yaptığı kırtasiye desteğinin bu yıl da miniklerin yüzünü güldürdüğünü belirten Balcı, "Çantalarımızın içerisine, yeni başlayan bir öğrencinin ihtiyaç duyabileceği birçok kırtasiye malzemesini koyduk. Kurşun kalem, defter, resim defteri, boya kalemi gibi pek çok ihtiyacı içeren okul çantaları, minik öğrencilerimizin okula gelmeden sıralarında yerini aldı. Yani minikler, okulun ilk gününde güzel bir sürprizle karşılandı. Bu sayede hem ailelere ekonomik olarak destek oluyoruz, hem de minik öğrencilerimizin yüzünü güldürüyoruz. İnşallah bu güzel başlangıçlarıyla okula daha istekli ve mutlu giderler" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER