© Baykuş Haber

Altındağda Yavuz Bingöl konseri

SANATÇI YAVUZ BİNGÖL, ALTINDAĞ BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN AŞIK VEYSEL 50’NCİ YIL ANMA KONSERLERİ ÇERÇEVESİNDE KONSER VERDİ.

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, Aşık Veysel'in 50. ölüm yılını anma konseri çerçevesinde Ankara'nın Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sahne aldı. Sanatçı Yavuz Bingöl, Altındağlıları muhteşem bir geceyle buluşturdu. Konser, Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı'nın ev sahipliğinde gerçekleşti ve Ankara Valisi Vasip Şahin, Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla ve MHP Altındağ İlçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş gibi önemli isimler de etkinliğe katıldı. Cemil Meriç Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserde Altındağlı vatandaşlar, Yavuz Bingöl'ün eşsiz sesiyle hem keyifli anlar yaşadı hem de duygusal anlarla dolup taştı.

Başkan Asım Balcı, kültür ve sanat etkinliklerini Altındağlı vatandaşlarla buluşturmanın önemine değinerek, "Büyük halk ozanı Aşık Veysel'i, hem kendi eserleri hem de halk türküleriyle anma şerefine eriştik. Sayın Yavuz Bingöl'ün yorumuyla Aşık Veysel'in eserlerini dinledik. Bu gerçekten unutulmaz bir geceydi. Sayın Bingöl'e ve bu özel geceyi bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER