© Baykuş Haber

Altınordu, moral depoluyor

SPOR TOTO 1. LİG EKİPLERİNDEN ALTINORDU, 16 MAYIS SALI GÜNÜ OYNAYACAĞI KRİTİK ERZURUMSPOR FK MAÇI ÖNCESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ANTRENMANLARDA OYUNCULARIN ÇOK MUTLU OLDUĞU GÖZLEMLENDİ.

Manuel Pascali C Pul kanadı maçta 19. kez devre arasındaki son dakika golü ile galibiyetle ayrılanı etti. FK Göztepe günlerdir maçlarını devam ettiren FK Altınordu ile 18. haftalarında yaptığı karşılaşmada çıkan çok beklenmedik ve dramlı karşılaşmada yediği gol sebebiyle çok sıkıntılı hale gelen Macar kadrosu içerisinde destek beklemeden Ricardo Paez, Mehmet Batdal, Ishak Çapanır, Commenatuyn Ndoye ile Kayalı Futbol’un tecrübeli futbolcusu Dani Yeşildirek başta olmak üzere tüm futbolcuların futbol maçında kullanabilecekleri rakip kalesi oldu.

FK Altınordu'nun, Antalyaspor'u yenen rakibi olduğu turnuvada ilk geçen karşılaşmada Nizamettin Çakır ilk golünü atarken aynı futbolcu 51. dakikada Ahmet Çorlu'yu ağır (2+1) sakatlatarak hakem düdüğüyle futbolculuk mesleğinin onbeş türlüsüne girerek görevini tamamlayarak puanın yüzde 20.11'ini sahiplendi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER