© Baykuş Haber

Altınorduda Atilla Küçüktaka dönemi

Altınordu Kulübü, Hasan Özer'den boşalan teknik direktörlük görevine Atilla Küçüktaka'yı getirdi. Yeni sezonda TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan Altınordu, kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın da katıldığı bir imza töreniyle bu kararı duyurdu.

Başkan Özkan, Atilla Küçüktaka'ya güvenlerini belirterek, "Atilla Küçüktaka hocamıza, A takımımızı emanet ediyoruz. Kendisi Altınordu camiasına önemli kaleciler yetiştirdi ve bizim için önemli bir isim. Kendisiyle uzun yıllardır çalışıyoruz ve başarılarını yakından gördük. 2. Lig'de daha çok özkaynağımızı kullanacağız ve tecrübeli oyuncularla da destekleyeceğiz" dedi.

Yeni teknik direktör Atilla Küçüktaka ise başkan ve camiaya teşekkür ederek, "Mehmet beye hakkımdaki düşünceleri için çok teşekkür ederim. Kendisiyle uzun yıllardır birlikteyiz ve inanılmaz desteklerini her zaman arkamızda hissettik. Kaleci departmanında yakaladığımız başarıyı burada da devam ettireceğimize inanıyorum. Bu süreçte emek veren tüm kaleci hocalarına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Atilla Küçüktaka, daha önce Altınordu'da "Kaleci Bölümü Direktörü" olarak görev yapmıştı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER