© Baykuş Haber

Altınorduda çiftçilere 452 bin adet fide desteği

ORDU’NUN ALTINORDU BELEDİYESİ TARAFINDAN ÇİFTÇİLERE VERİLEN FİDE DESTEĞİ SÜRÜYOR.

Ordu'nun Altınordu Belediyesi, çiftçilere yönelik fide desteğini sürdürüyor. Belediye Başkanı Aşkın Tören, ilçe genelindeki çiftçilere bu yıl 452 bin adet sebze fidesi dağıtacaklarını açıkladı.

Tarımsal üretimi teşvik etmek ve üreticilere destek olmak amacıyla başlatılan ücretsiz sebze fide dağıtımı projesi, Altınordu Belediyesi tarafından yürütülüyor. Belediye, mahallelerdeki çiftçilere sebze fidelerini ücretsiz olarak sağlıyor. Bu yıl toplamda 452 bin adet salatalık, domates, biber ve patlıcan fidesi çiftçilere ulaştırılacak.

Belediye Başkanı Aşkın Tören, üretici ve çiftçilere verdikleri desteği vurgulayarak, "Üreten ve kendi kendine yeten bir şehir olma hedefiyle projelerimizi hayata geçiriyoruz. Tarım alanında üretimi teşvik etmek ve çiftçilere katkı sağlamak için ücretsiz sebze fidesi dağıtımını başlattık. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da yüzbinlerce sebze fidesini toprakla buluşturuyoruz. Altınordu'da verimli topraklarda çalışan çiftçilerimize, elleri toprağa değen annelerimize biber, patlıcan, domates ve salatalık fidelerini teslim ediyoruz. Üreticilere ve üreten şehir kimliğimize katkı sağlayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bereketli ve verimli bir sezon diliyorum" dedi.

Çiftçiler, fide dağıtımından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER