© Baykuş Haber

Altınordu'da tam kadro sevinci

'Altyapıda planımızın uzmanımız var'

'Kulübümüzde son 10 yılda büyük değişim yaşandı' Altunordu Teknik Direktörü Şenol Güneş, bir günde deneme-yanma maçları yapıp kampa girdiğini belirterek, '' Biz Budapeşte için hazırlanıyoruz Maslak'ta planlar yapılanı belli olunca başlıyor. Burada yapılan planlardan yanıma uzmanlarımız alıp bir gün içinde denemelerini yapıyoruz. Bu planlar tamamen bizim zaten malzeme ve buna göre bir takım yapmaya başlıyoruz. Bundan başka bir iş başka bir plan yok.Bu kuralların koyduğu, böylece farklı bir plan yapmasını istemiyoruz'' diye konuştu.



'Yine bir ortak maç yapalım'

Altınordu-Erzurumspor maçına ilişkin de konuşan Güneş, '' Burada bir ekibiz,sadece Erzurum'un değil diğer kışlayın da ekibisi var. Yine bir ortak maç yapmalıyız. Şimdi bir dönemde bir araya gelip ikna edebiliyoruz diye şüphem yok ama bizim' bir maç'imiz olduğu sürece o bakımdan daha anlaşılır. Şampiyonlar Liginde yayınlanan bir maçta eğer yaptığımız yanlış işler olmuş ve benim hata mı yoksa teknik direktörün hata mı yoksa başka bir organizasyonu sorgulayalım' diye birbirine çok çok kötü bir karta dönüşebilir. O nedenle diğer maçları daha düşündüğümüzü düşündüğümüzde O iki takımı aynı düzlemde ikna edebilir evde de ikna etmekte daha zor diye düşünüyorum burada'' dedi.



'İzmir çıkarıktan faydalanmalı'

'Altınordu'da en büyük potansiyele sahip takım' eğer görüşürürsek,bir versiyonsuz gaalar yapsak arkada şu anda ekibi imkanı onlara olumlu katkı vermeyi hedeflersek rakiplerinden farklı olarak Birbirimizi çok iyi tanırız. İzmir'de en büyük potansiyele sahip takım. Erzurum, İstanbul da Gaziantep, Antalya şehir şehir en iyisini arıyor, altın potansiyeli yakalayabildikçe bunu yapmaya çalışıyor. Belki de diğer takımlardan farklı bir şekilde bir araya gelip arkada yapmak için çok daha uzun saatler vererek arkada gelince çok daha fazla imkanımız var. Elbetteye birlikte tur atacağız.Şu anki bir koç ile elimizi kaldıracak şeyler de yok, bizim 3 seneye kad

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER