© Baykuş Haber

Altınova Kurban Bayramına hazır

ALTINOVA BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMI SÜRESİNCE HİZMETLERİNE 7/24 ESASINA GÖREV DEVAM EDECEK. İLÇEDE KENT BAYRAMLAŞMASI İSE BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ SAAT 16.00’DA BELEDİYE BİNASINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK.

Yalova'nın Altınova Belediyesi, Kurban Bayramı süresince kesintisiz hizmet sunmaya devam edecek. İlçede bayramlaşma ise bayramın birinci günü saat 16.00'da belediye binasında gerçekleştirilecek.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, "Altınova Belediyesi olarak, kurban kesmek isteyen vatandaşlarımızın dini görevlerini rahatça yerine getirebilmeleri için gerekli önlemleri aldık" dedi.

Başkan Oral, ilçe bayramlaşmasının bayramın birinci günü, 28 Haziran Çarşamba günü saat 16.00'da Altınova Belediye Binasında düzenleneceğini söyledi ve tüm vatandaşları bayramlaşmaya davet etti.

Altınova Belediyesi Halk Otobüsleri, bayram süresince vatandaşlara ücretsiz hizmet sunacak. Ayrıca, Altınova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Garaj Amirliği, bayram tatili süresince ilçedeki hizmetlerini 7/24 esasına göre sürdürecek.

Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği de vatandaşların Kurban Bayramını sağlıklı bir şekilde geçirmelerini sağlamak için titiz denetimler yapacak. İş yerlerinin ruhsatlarını, üretim izinlerini ve hijyen koşullarını denetleyen zabıta ekipleri, sağlık açısından risk oluşturan uygulamalara izin vermiyor. Bu çerçevede, fırın, pastane ve lokantaların da denetimleri titizlikle yapılıyor ve iş yeri sahipleri ile çalışanlar sağlık konularında bilinçlendiriliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER