© Baykuş Haber

Altınova MYOda kepler atıldı

YALOVA ÜNİVERSİTESİ ALTINOVA MYO, 2022-2023 AKADEMİK YILI MEZUNLARINI YALOVA ÜNİVERSİTESİ MERKEZ YERLEŞKESİ ÖĞRENCİ YAŞAM MERKEZİ'NDE DÜZENLENEN COŞKULU BİR TÖRENLE UĞURLADI.

Yalova Üniversitesi Altınova MYO, 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni coşku dolu anlarla gerçekleşti. Tören, Yalova Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Öğrenci Yaşam Merkezi'nde düzenlendi ve mezun öğrencilere unutulmaz bir veda sunuldu.

Törene, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yalova Üniversitesi Altınova MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Tımaç, birçok protokol üyesi, akademik ve idari personel, gururla mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilerin emeklerini ve başarılarını takdir etti ve üniversitenin topluma katkı sağlama misyonunu vurguladı.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ise Altınova MYO'nun Türkiye'ye örnek bir okul olduğunu belirterek, okulun iş garantili eğitim sunduğunu ve mezun öğrencilerin işsizlik problemi yaşamayacaklarına dikkat çekti.

Törende, dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri sunuldu. Birinci bitiren öğrencilere ödülleri Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Yalova Üniversitesi Altınova MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Tımaç tarafından takdim edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER