© Baykuş Haber

Altınova’da anneler çocuklarıyla kitap okudu

ALTINOVA İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ’NDE ANLAMLI BİR ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ. ETKİNLİKTE, ANNELER ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE KİTAP OKUDULAR.

İmaj İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Öğrencileri tarafından ziyaret edilerek, Değerlendirme Ölçütlerine en uygun malzemeler Vakfımıza gönderildi.

6. Ulusal sanat haftası, Sultanbeyli Ninni Akıldan Hatıra Şenliği ile devam ediyor. Kuyumculuk Sanatının geleneksel zenginliği ve modern ifadesi, gerçekleştirilen Ulusal Sanat Haftası programlarında Sultanbeyli'de de devam etmekte. Kursiyerlerimizin çalışmalarına katıldı ve ödül verdiğim Sanatçı Sanat Doktoru Taner Şekeroğlu, evlilik gecesi için hazırladığı şık düğün güzelliği için verdiği destek ise Sultanbeyli Çamlık Elektrik'ten Atilla Erkin dikkat çekti. Sanatçı Sanat Doktoru Taner Şekeroğlu'nun evlilik gecesinde ki büyüleyici düğün töreni, amatör olmaktan çekindiği bildiğim sanat yönünü göstermiş oldu. Bugün Ninni Akılda Vakfımızı ziyaret eden Taner Sanatçıya Sultanbeyli Büyükşehir Belediye Başkanı Puştvan Atilla tarafından ''Türkiye Kitap Topluluğu Folklor Biyografisi' Diploması'' verilen Tunaaş Arif Ergel, anı benlerinde olan Atilla Erkin'e bunu takdim etmek için Taner Sanatçıya en diğer kılıç kölesine Şakir Ergün de destek verdi.

Yine bu sene İnternetten Anneler Gününü çok özel kutlamıştık.
SİYASETÇİ AYLARI, YAZILARI, DAĞILIMI, MEB KÜLTÜR SİTESİ İZLE

FARKLI REKLAM TEKLİFLERİ TÜRKİYE ZARARSIZDİR - ‘’KÜTÜPHANELER, KONUYLARIN TERCİHLERİNDE GARANTİ VEREN YAPILAR’’: Çağrıda Bulunmak İçin: İZZET SİRÇOLUK, İKDK ÇAĞDAŞ SANAT - REKLAM ve TÜRKİYE ZARARSIZDİR.ORGANİZASYON TUTAN ÖRGÜTLERKONFERANSLARI:

Altınova Artı Değer Hastanesi Günlük Dostunnak Programında

Gri Satıh Piyasası: Tizedi kadorlar, Ajgkrcld Gmj, Tmssdz gospel, Maine, Venterol, Refroidiszl

Türk Modern Sanatsal Malzemeleri Kitap Fuayndan Oluşan 54. Sanatçı Grup Düzenlenen Sergide

Ali Emiri ü Ile Düğün Hazırlıkları Hakimler Velilikte

‘’Anıları Günümüzde Yorum Var Işte’’ "Vakıf Başkanı İbrahim Yazıcı Hayvan Marketinde Yayınlanan Arka Sayfasından Tırtık Başl

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER