© Baykuş Haber

Altınovada Meslek Edindirme Kursu yılsonu sergisi göz kamaştırdı

YALOVA (İHA) - ALTINOVA BELEDİYESİ MESLEKİ EDİNDİRME KURSLARI (ALMEK) YILSONU SERGİSİ TÖRENLE AÇILDI. EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLER, DAVETLİLERİN BÜYÜK BEĞENİSİNİ KAZANDI.

Altınova Belediyesi Mesleki Edindirme Kursları (ALMEK) tarafından düzenlenen yılsonu sergisi görkemli bir törenle kapılarını açtı. Bu özel sergi, el emeği ve göz nuru eserlerin sergilendiği bir etkinlik olarak, davetliler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Sergi, Altınova Belediyesi hizmet binasında gerçekleşti ve mefruşat, sepet örgücülüğü ve giyim kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlerin eserlerini sergiledi. Açılış töreninde Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer gibi önemli isimler bir araya geldi ve açılış kurdelesini birlikte kesti.

Başkan Oral, kursiyerlerin ve kurs hocalarının el emeği göz nuru eserlerini sergiledikleri için tebriklerini iletti. Ayrıca, ilçedeki kadınların mesleki, sosyal ve kültürel anlamda kendilerini geliştirmelerini desteklediklerini belirterek, üretilen ürünlerin internet üzerinden pazarlanması için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Başkan Oral, bu sayede kadınların ev bütçelerine katkı sağlayabileceklerini ifade etti.

Sergi açılışına, kurum müdürleri, İl Genel Meclisi ve belediye meclis üyeleri, kurum amirleri, kursiyerler ve vatandaşlar da katılım gösterdi. Bu özel etkinlik, el sanatlarının ve mesleki becerilerin önemli bir platformda sergilenmesine olanak sağlayarak, katılımcıların ve ziyaretçilerin keyifli vakit geçirmelerine imkan tanıdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER