© Baykuş Haber

Altınovalı pehlivanlar Kırkpınarda kürsüde

662. EDİRNE TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİNDE, ALTINOVA BELEDİYESİ GÜREŞ TAKIMI SPORCULARI MUSTAFA YANMAZ TEŞVİK 1 BOYDA KIRKPINAR’DA ÜÇÜNCÜ OLARAK KÜRSÜYE ÇIKTI. TEŞVİK 2 BOYDA İSE MUHAMMET MUSTAFA KALYON ÜÇÜNCÜLÜĞÜ ELDE ETTİ.

Yalova'nın Altınova ilçesinin gururu olan Altınova Belediyespor Güreş Takımı, 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde başarılı performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. Takımın sporcuları, geleneksel Türk sporu olan yağlı güreşte çıktıkları müsabakalarda başarılı sonuçlar elde etti.

662. Edirne Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde, Altınova Belediyesi Güreş Takımı'nın sporcusu Mustafa Yanmaz Teşvik 1 Boyda üçüncülük elde ederek Kırkpınar'ın kutsal topraklarında başarılı bir mücadele sergiledi. Teşvik 2 Boyda ise Muhammet Mustafa Kalyon üçüncülüğü kazanarak dikkatleri üzerine çekti.

Başarılı sonuçlarla Kırkpınar'da kürsüye çıkan Mustafa Yanmaz ve Muhammet Mustafa Kalyon'un başarıları, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral tarafından büyük bir coşkuyla kutlandı. Başkan Oral, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Altınova Belediyespor Güreş Takımı'nın antrenörleri Kaan Kaya ve Burak Kaya, sporcularının Kırkpınar'da gösterdikleri büyük çaba ve başarıları için Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'a, meclis üyelerine ve kulüp yönetimine teşekkür etti. Aynı zamanda sporcuların çalışmalarının ve hedeflerinin devam edeceğini vurguladılar.

Altınova Belediyespor Güreş Takımı'nın başarılı sporcularını desteklemek amacıyla Yalova İl Genel Meclis Üyeleri Ali Çorbacı ve Resul Çiftçi, Altınova Belediye Meclis Üyesi Hasan Karabacak, Altınova Hersek Yağlı Güreşleri 2024 Ağası Erkan Uysal ve Altınova halkı da Kırkpınar'da yalnız bırakmadı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER