© Baykuş Haber

Altunkayaya İhracatın Şampiyonu Ödülü

ALTUNKAYA’YA İHRACATIN ŞAMPİYONU ÖDÜLÜ

İstanbul'da düzenlenen Türkiye İhracatçılar Meclisi 30. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. Törende, Altunkaya İnşaat, Nakliye, Gıda Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından Meyve Sebze Mamulleri Türkiye İhracat Şampiyonu Ödülü'ne layık görüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu başarıyı kutlayarak Altunkaya'ya tebriklerini iletti.

Altunkaya Grup, Gaziantep ve Türkiye ekonomisine önemli katkılar sağlayan bir kuruluş olarak öne çıkıyor. Grup, farklı sektörlerdeki başarılarıyla Türkiye'nin gurur kaynaklarından biri haline gelmiştir. Meyve ve sebze mamulleri ihracatında elde ettiği bu yeni şampiyonluk ödülü ile Türkiye'nin uluslararası alanda rekabetçiliğini bir kez daha kanıtlamıştır.

Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra birçok bakanın da katılımı sağlandı. Tören, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından görkemli bir şekilde düzenlenirken, Mahsum Altunkaya ödülünü alarak başarısını taçlandırdı. Tören sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelen Altunkaya, ihracat ve sektör hakkında bilgiler verdi. Türkiye'nin uluslararası arenada önemli bir ihracat üssü haline geldiğini ifade eden Altunkaya, ihracatlarını artırarak ülke ekonomisine daha fazla katma değer sağlamak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER