© Baykuş Haber

Amasya evleri uyuşturucuyla mücadele için ‘yeşile büründü

YEŞİLAY AMASYA ŞUBESİ ÜYELERİ, NEHİR KENARINDAKİ GEZİ ALANINDA BİLGİLENDİRME STANDI KURDU. STANDI, VALİ MUSTAFA MASATLI VE EŞİ ESRA MASATLI DA ZİYARET EDEREK DESTEK VERDİLER. ŞUBE BAŞKANI SELİM TÜRKMEN, FAALİYETLERİNE KATKI SUNANLARA TEŞEKKÜR ETTİ.

Amasya'daki Harşena Dağı ve Yalıboyu Evleri, 26 Haziran Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığıyla Mücadele Günü'nü kutlamak amacıyla yeşil renge büründü. Amasya Valiliği, Yeşilay Amasya Şubesi'nin bu önemli farkındalık etkinliğine destek verdi. Yeşilırmak Nehri kıyısındaki Osmanlı döneminden kalma konaklar, köprüler, Harşena Dağı ve kral kaya mezarları gibi alanları içine alan büyük bir açık alan, Türkiye'nin en büyük açık alan aydınlatma sistemi ile yeşil renge dönüştü. Toplamda 2,362 LED ışık, turuncu renk yerine yeşil olarak aydınlandı. Bu etkileyici manzarayı görenler, bu anları ölümsüzleştirmek için fotoğraflar çekti.

Yeşilay Amasya Şubesi üyeleri, nehir kenarındaki gezi alanında bir bilgilendirme standı kurarak ziyaretçilere bilgi verdi. Standı, Vali Mustafa Masatlı ve eşi Esra Masatlı da ziyaret ederek destek verdiler. Şube başkanı Selim Türkmen, etkinliğe katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Bu etkinlik, uyuşturucu kullanımı ve kaçakçılığıyla mücadelede farkındalık oluşturmayı amaçlayan önemli bir adımdır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER