© Baykuş Haber

Amasyada göle dönen yolda kalan 2 araçtaki 6 kişinin yardımına itfaiyeciler yetişti

AMASYA’DA ANİDEN BASTIRAN SAĞANAK NEDENİYLE GÖLE DÖNEN YOLDA ARIZALANAN İKİ ARAÇTA MAHSUR KALAN BİRİ BEBEK 6 VATANDAŞI İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI. 8 AYLIK BEBEĞİN İÇİNDE BULUNDUĞU OTOMOBİLDEKİ PANİK ANLARI CEP TELEFONU KAMERASINA, ARAÇLARIN ÇEKİLDİĞİ ANLAR DA ÇEVREDEKİ GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

Amasya'da ani bir sağanak yağışın neden olduğu göle dönen yolda arıza yapan iki araçta mahsur kalan altısı bebek olan toplam altı kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaşanan bu olayın panik anları bir cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Otomobil sürücüsü Muhammet Kaan Metin, yağışın başladığını ve ilerledikçe yolun sular altında kaldığını belirtti. İtfaiye ve polis ekipleri, araçlarının sular altında kaldığını bildirmelerinin ardından hızla olay yerine yetişti. İtfaiye ekipleri, özellikle bebek olduğu araçta bulunan kişileri kurtardı. Su çekildikten sonra diğer kişiler de güvenli bir şekilde çıkartıldı.

Amasya Belediye Başkanı Bayram Çelik, olay yerine gelerek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Çelik'in talimatıyla arızalanan araçlar belediye garajına çekildi ve tamir edilmeye başlandı. Vatandaşlar daha sonra belediyeye ait araçlarla gitmek istedikleri yere ulaştırıldılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER