© Baykuş Haber

Amasyada selde kaybolan iki kişiden birinin cesedi bulundu

Amasya'da yaşanan sel felaketinin ardından kaybolan iki kişiden birinin cansız bedeni bulundu. Facianın yaşandığı olayda, bir çocuk annesi kadının arama çalışmaları hala devam ediyor.

Amasya'da meydana gelen sağanak yağışlar, sel ve su baskınlarına neden oldu ve ne yazık ki bir trajediye yol açtı. Kışlacık köyüne piknik yapmaya giden üç kişinin bulunduğu otomobil, ani su baskını nedeniyle sulara kapıldı. Serkan Şahin kendi çabalarıyla kurtulmayı başarırken, eşi Zilal Şahin ve arkadaşı Murat Ekşi otomobil içinde sürüklendi.

Olayın hemen ardından kayıp iki kişiyi bulmak için arama çalışmaları başlatıldı. Jandarma ve AFAD ekipleri, köydeki gölet çevresinde arama çalışmaları yürüttü, ancak herhangi bir bulguya ulaşılamadı. Kötü hava koşulları nedeniyle aramaların geçici olarak durdurulduğu bildirildi.

Bugün ise çok sayıda ekip ve dalgıçlarla yeniden arama çalışmalarına başlandı. Bu çalışmalar sonucunda Murat Ekşi'nin cansız bedenine ulaşıldı. Ancak Zilal Şahin'in bulunması için arama çalışmaları hala devam ediyor.

Yaşanan felaketi gözler önüne seren Kışlacık Köyü Muhtarı İbrahim Gök, "Murat Ekşi'nin cesedine ulaşıldı. Zilal Şahin ve aracı arama çalışması sürüyor." açıklamasını yaptı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER