© Baykuş Haber

Amasyada tırı Yeşilırmaka uçmaktan köprü korkulukları kurtardı

AMASYA’DA SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNDEN ÇIKAN TIRI YEŞİLIRMAK NEHRİNE UÇMAKTAN KÖPRÜ KORKULUKLARI KURTARDI. TIR, İKİ KÖPRÜNÜN ARASINDAKİ BOŞLUKTA SIKIŞTI KALDI. VATANDAŞLAR KAZANIN GÜRÜLTÜSÜNÜ DEPREM SANDI.

Amasya'da, İran'a gitmek üzere yola çıkan bir tırın sürücüsü, kontrolünü kaybederek önce yol kenarındaki direğe, ardından da köprü korkuluklarına çarptı. Bu kazayla tır, köprü korkulukları sayesinde Yeşilırmak nehrine uçmaktan kurtuldu. Tır, iki köprü arasında sıkışıp kaldı. Olayın gürültüsü mahalle sakinlerini depremle karıştırdı.

Amasya'nın 55 Evler Mahallesi'nde yaşanan bu olayda, İran uyruklu sürücü Ali Zareı'nın yönetimindeki içecek yüklü tır, Yeşilırmak köprüsünde kontrolünü kaybetti. Önce bir direğe, sonra da köprü korkuluklarına çarptı. Bu sırada tır, köprü korkulukları sayesinde nehre uçmaktan kurtuldu ve iki köprü arasında sıkışıp kaldı.

Mahalle sakinleri, olayın büyük bir gürültüyle meydana geldiğini ve bu nedenle deprem olduğunu sanarak paniğe kapıldılar. Neyse ki tırın köprü korkuluklarına çarpması, daha büyük bir felaketi önledi. Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, sürücüyü kurtarmak için çalışmalara başladılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER