© Baykuş Haber

Amcasını öldüren Mehmet Nazminin ailesi: “Böyle olsun istemezdik”

ADANA’DA AMCASINI ÖLDÜREN MEHMET NAZMİ’NİN AİLESİ, OLAYDAN DOLAYI ÜZÜNTÜ DUYDUKLARINI ANCAK ÖLEN KİŞİNİN UYUŞTURUCU BAĞIMLISI OLDUĞUNU VE GÖRME ENGELLİ ANNESİNİ DEFALARCA ÖLÜMLE TEHDİT EDİP KARDEŞLERİNİN EVDEN AYRILMASINA NEDEN OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

Adana'da amcasını öldüren Mehmet Nazmi Simler'in ailesi, olayın üzüntü verici olduğunu belirtirken, ölen kişinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve aile içi sorunlara yol açtığını dile getirdi. Olay, İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Burak Simler (38) ile yeğeni Mehmet Nazmi Simler (28) arasında bir tartışma yaşandı. Tartışma sırasında arbede çıktı ve amca Burak Simler, yeğeni Mehmet Nazmi Simler'e bıçak çekti. Bunun üzerine Mehmet Nazmi Simler, evden aldığı pompalı tüfekle ateş etti, ancak tüfekten çıkan saçmalar amcasına isabet etti.

Olay yerinde amcası için ambulans çağıran Mehmet Nazmi Simler, amcasının hastaneye kaldırılmasına yardımcı oldu, ancak Burak Simler tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mehmet Nazmi Simler, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve ardından tutuklandı.

Mehmet Nazmi Simler'in dayısı Ali Songür, Burak Simler'in uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve aile içi sorunlara yol açtığını belirtti. Burak Simler'in annesini öldürmeye teşebbüs ettiğini, kız kardeşlerini tehdit ettiğini ve aileyi rahatsız ettiğini söyledi. Ayrıca, mahalle sakinlerinden Hacer Yılmazer de aile içinde şiddet ve baskının sürekli olduğunu dile getirdi.

Olayın ardından Burak Simler'in aile fertleri, olayı doğrulayarak evlatlarının uyuşturucu bağımlısı olduğunu belirtti ve röportaj vermek istemediklerini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER