© Baykuş Haber

Amcasını tüfekle öldüren şüpheli tutuklandı

ADANA’DA AMCASINI TÜFEKLE ÖLDÜRDÜĞÜ ÖNE SÜRÜLEN ZANLI TUTUKLANDI.

Adana'da meydana gelen bir olayda, amcasını tüfekle öldürdüğü iddia edilen şüpheli yakalandı ve tutuklandı. Olay, 9 Haziran tarihinde İstiklal Mahallesi'nde gerçekleşti. İddialara göre, Burak S. (38), tartıştığı yeğeni Mehmet Nazmi S. (28) tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Ağır yaralanan Burak S., hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayet şüphelisini olay yerine yakın bir noktada pompalı tüfekle birlikte yakaladı. Yapılan incelemelerde, olayın ardında Burak S.'nin uyuşturucu bağımlısı olduğu, aile bireylerine zaman zaman kötü davrandığı ve olay günü de benzer bir sebep yüzünden yeğeniyle arasında bir kavga çıktığı ileri sürüldü.

Tartışma sırasında Burak S.'nin yeğeni Mehmet Nazmi S.'ye bıçakla saldırmaya çalıştığı, yeğeninin ise kendisini korumak için pompalı tüfekle ateş ettiği öne sürüldü. Şüpheli Mehmet Nazmi S., emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi ve nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Bu gelişmeyle birlikte olayın soruşturması devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER