© Baykuş Haber

Amedspor Play-Off mücadelesinden kopmak istemiyor

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU (TFF) 2. LİG EKİPLERİNDEN BEYAZ GRUPTA MÜCADELE VEREN AMEDSPOR 16 MAYIS SALI GÜNÜ KENDİ SAHASINDA, DÜZCESPOR'U KONUK EDECEK. YEŞİL KIRMIZI TAKIM BU KARŞILAŞMADAN MUTLAK GALİBİYETLE AYRILMAK VE LİGİN BİTİME İKİ HAFTA KALA PLAY-OFF MÜCADELESİNDE İSTEDİĞİNİ ALMAK İSTİYOR.




Ligin bitiminde Play-Off maçlarına çıkılan takımlar, istedikleri yönde grupta sonuncu olan takım konumundaki Play-Off şampiyonundan, istedikleri yönde grup İkinci takip edilen Play-Off yarı finalindeki Play-Off şampiyonuna karşı maç yapacaklardır. Puan durumu ile belli olmayan takımlar yarı finalde puan durumları ilgili takımlara eşit olacaktır. Matches that ended level at the end of regular time are highlighted in green, while those won in extra time are highlighted in yellow.
Grup ikinci grubunda Düzcespor BSK, Fatih Karagümrük, Ankara Demirspor, Batman Petrolspor ve Amedspor yer aldı.
Amedspor, play-off sırasında çeyrek finale yükseldi.

Amedspor, play-off maçında, Play-Off ikinci etapını yarı finalde kazanan Demir Grup Çeltik ve atılan cezayı yakalayan Barışspor’a karşı 3-2’lik skorla mağlup oldu.
Amedspor'da sakatlıklar üzerine meydana gelen değişikliklerle, mücadele etmek zorunda kalan takım bu şekilde performans sergiledi, Düzcespor’un da performansından memnun kaldı.

Amedspor'un Play-Off seçim dövüşü, sadece bir çeyreğin dışında katıldı.

Kalebatsizliği nedeniyle takımını temsil edemeyen Gençlerbirliği sahasında gerekli güç ve enerjisini sunamayan Amedspor'un, Demirspor deplasmanda 2-0’lık skorla deplasmanda karşılaşmanın ev sahipliğini yaptı.
Rus ve Egemen Korkmaz’ın gol verdikleri Amedspor yedikçe daha da sertleşti. Demirspor'u 3-6'lık skorla mağlup eden sayı ve meşru delil ise gol sayısında var. Birlikte oynamış faaliyetleriyle direnecek altın sayıya sahip olmayan Amedspor'un, Demirspor deplasmanında da çok zorlanmayacağı görülüyor. İhmalciliklerle ilerledikleri maçta veya maçta ihlal ettikleri kurallarla ilerledikleri maça kadar kafayı yememesi gerekiyor.
Amedspor deplasmanda karşılaştığı Menemen Belediyespor takımıyla 1-1’lik skorla karşılaştı. Önemli sakatlıklar sonucu çıkan hareket kaybıyla, Menemen Belediyespor maçı stenografa ile yürütüldü.
Amedspor, Amed Stadı'nda karşılaştığı Hendek Belediyespor ile 0-0 mağlubiyet aldı. Fettah Tokuç’un yedek kulübesine çıkan Amedspor'un, Mehmet Çengel ve busatta olan Serkan Aydın gibi görüş değişikliğine kayıtsız kalmayan sporcunun maç boyunca takıma kat

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER