© Baykuş Haber

Ana sınıfı öğrencileri, şenlikli havasında mezun oldu

ŞEHİTKAMİL’DEKİ ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİ, ŞENLİKLİ HAVASINDA MEZUN OLDU

Ana Sınıfları Yıl Sonu Şenliği, öğrencilerin ilk mezuniyet heyecanını ve mutluluğunu paylaştığı bir etkinlik olarak Merveşehir Stadyumu’nda gerçekleşti. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ermeydan, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Alçık, mezun olacak ana sınıfı öğrencileri, öğretmenler ve veliler etkinliğe katıldı.

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren aile merkezleri içinde bulunan 48 ana sınıfından 810 öğrencinin yer aldığı şenlikte, geleneksel çocuk oyunları, beceri koordinasyon parkurları, oyun parkı etkinlikleri, akıl ve zeka oyunları, çeşitli boyama etkinlikleri, görsel reaksiyon oyunları, çocuk zumbası ve drama etkinlikleri düzenlendi. Katılan tüm öğrencilere yiyecek ve içecek ikramları yapıldığı gibi, kumbara ve kupa bardak gibi hediyeler de verildi.

Başkan Fadıloğlu, etkinlikte öğrencilerin yüzlerini boyadı, onlarla oyunlar oynadı ve velilerle sohbet etti. Konuşmasında ana sınıflarının önemine değinen Başkan Fadıloğlu, eğitimde akademik bilginin yanı sıra sanat ve sporun da büyük önem taşıdığını vurguladı. Ana sınıflarının çocukların gelişimine büyük katkı sağladığını belirten Başkan Fadıloğlu, aile merkezlerindeki ana sınıflarının Gaziantep için önemli bir değer olduğunu dile getirdi.

Ayrıca, Şehitkamil Belediyesi olarak sporun ve sanatın önemine vurgu yapan Başkan Fadıloğlu, çocukların akademik çalışmalarının yanı sıra sporcu kimliklerini de geliştirmek için projeler düzenlediklerini ve bunun sonucunda birçok alanda başarılı sporcular yetiştirdiklerini ifade etti. Başkan Fadıloğlu, bu tür etkinliklerle çocukların hem eğlenceli vakit geçirmesini sağladıklarını hem de spor yapmalarını teşvik ettiklerini sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER