© Baykuş Haber

Anadolu Üniversitesi 7 oyuncusu ile devam dedi

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON TFF 3. LİG’DE MÜCADELE EDECEK ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İÇ TRANSFER ÇERÇEVESİNDE 7 OYUNCU İLE YENİ SEZON İÇİN TEKRAR ANLAŞMAYA VARILDIĞINI AÇIKLADI.

Anadolu Üniversitesi futbol takımı, önümüzdeki sezon TFF 3. Lig'de mücadele edeceği iç transfer çalışmalarına hızla başladı. Geçtiğimiz sezonu Bölgesel Amatör Lig şampiyonu olarak tamamlayan kulüp, 7 önemli oyuncuyla yeni sezon için anlaşmaya vardığını duyurdu.

Mavi-beyazlı kulübün sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, "Takımımız 2023-2024 sezonu iç transfer döneminde Ali Fırat Horasan, Rıdvan Coşkun, Mehmet Turan Karamahmut, Hüseyin Tokmak, Özkan Geldi, Nizamettin Akgül ve İbrahim Zeytin ile anlaşmıştır" denildi. Bu oyuncular, geçen sezonki şampiyonlukta büyük rol oynamış isimler olarak takımda kalmaya karar verdiler.

Anadolu Üniversitesi futbol takımı, şampiyonluk yaşadıkları sezonda başarılarına imza atan teknik direktörleri Sertaç Gezer ile de anlaşmayı daha önce sağlamıştı. Yeni sezonda TFF 3. Lig'de nasıl bir performans sergileyecekleri merakla bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER