© Baykuş Haber

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerine dijital diploma verecek

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ, DAHA EKONOMİK VE EKOLOJİK OLMASI SEBEBİYLE DİJİTAL DİPLOMAYA GEÇME KARARI ALDI.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, 2022-2023 akademik yılı mezunları için heyecan verici bir gelişmeyi duyurarak 'dijital diploma' dönemine adım attı. Mezuniyetlerini kutlayan öğrencilere dijital diploma hizmeti sunacak olan fakülte, bu yeni uygulama ile 7 ana başlık altında önemli avantajlar sunuyor.

Dijital diploma sistemi sayesinde mezunlar ve öğrenciler, dünya genelinde nerede olurlarsa olsunlar karekodu okutarak hem dijital diplomalarına hem de öğrenci kimliklerine kolayca erişebilecekler. Bu yenilik, mezunların diplomalarını her zaman yanlarında taşıyabilecekleri ve ihtiyaç duyduklarında hızlıca doğrulayabilecekleri anlamına geliyor.

Dijital diplomaların dikkat çeken özellikleri arasında kalıcılık, doğrulanabilirlik, güvenlik, çevre dostu olma, ulaşılabilirlik, ücretsiz olma ve kullanım kolaylığı gibi önemli unsurlar bulunuyor. Bu yeni uygulama, öğrencilere geleneksel diploma dağıtımının ötesinde daha modern, hızlı ve çevreci bir seçenek sunarak, mezuniyetlerini daha da özel kılıyor.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, dijital diploma ile mezunlarını geleceğin ihtiyaçlarına daha iyi hazırlayarak öğrencilerine değerli bir hizmet sunuyor. Bu gelişme, fakültenin teknolojik dönüşüme ayak uydurarak öğrencilerine daha fazla kolaylık sağlama taahhüdünün bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER