© Baykuş Haber

Anadolu Üniversitesi Oryantiring sporcusu altın madalya ile döndü

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU (TÜSF) TARAFINDAN SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN ÜNİLİG ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİSİ BÜYÜK BAŞARI GÖSTERDİ.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen Ünilig Oryantiring Türkiye Şampiyonası, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti ve Anadolu Üniversitesi öğrencisi büyük bir başarı elde etti.

31 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen şampiyonada, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Cenk Özgüler, Orta Mesafe kategorisinde 46.25'lik derecesi ile altın madalyayı kazandı. Bu büyük başarıyla Anadolu Üniversitesini gururlandıran Özgüler, sürat etabında Türkiye beşincisi olarak genel klasmanda Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

Ayrıca, Anadolu Üniversitesi Erkek Oryantiring Takımı, Cenk Özgüler, Hami Emircan Aydın ve Talha Günday'dan oluşan kadrosuyla 07.27.06'luk derecesi ile Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyayı kazandı. Bu büyük başarı, Anadolu Üniversitesi öğrencilerinin spor alanındaki yeteneklerini bir kez daha kanıtladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER