© Baykuş Haber

Anayasa Mahkemesi Üyesi Akyel, Rektör Çomaklının misafiri oldu

ANAYASA MAHKEMESİNİN TARAFINDAN DÜZENLENEN “TEMEL HAKLAR ALANINDAKİ KARARLARININ ETKİLİ ŞEKİLDE UYGULANMASININ DESTEKLENMESİ” PROGRAMINA KATILMAK ÜZERE ERZURUM’A GELEN ANAYASA MAHKEMESİ ÜYESİ DOÇ. DR. RECAİ AKYEL, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ÖMER ÇOMAKLI’YI ZİYARET ETTİ.

Anayasa Mahkemesi Üyesi Doç. Dr. Recai Akyel, "Temel Haklar Alanındaki Kararlarının Etkili Şekilde Uygulanmasının Desteklenmesi" Programı kapsamında Erzurum'a geldi. Burada, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaret sırasında, Rektör Çomaklı, Anayasa Mahkemesi Üyesi Doç. Dr. Recai Akyel'e üniversitenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Rektör Çomaklı, göreve geldiği ilk günden bu yana Erzurum ve Türkiye yükseköğretimi için yoğun bir çaba harcadıklarını belirterek, üniversitenin eğitim kalitesini artırmak için kalite süreçlerini başarıyla tamamladıklarını ve Araştırma Üniversitesi unvanını kazandıklarını ifade etti.

Rektör Çomaklı, Atatürk Üniversitesi'nin kaliteli eğitim ve uzman akademik kadrosuyla ilerlediğini ve geleceğe güvenle baktığını söyledi. Üniversite olarak atılan adımlar ve tasarlanan projelerle kadim üniversiteyi daha da ileriye taşıyacaklarını vurguladı.

Anayasa Mahkemesi Üyesi Doç. Dr. Recai Akyel, Erzurum'a gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, her ziyaretinde Atatürk Üniversitesi'nin daha da ilerlediğini gördüğünü ifade etti. Üniversitenin bölgesi ve ülke için önemli bir sorumluluğu olduğunu vurgulayan Akyel, Atatürk Üniversitesi'nin gerçekleştirdiği dönüşümle bu misyonunu başarıyla yerine getirdiğini söyledi.

Ziyaret, Rektör Çomaklı'nın konuğunu yeni açılan birimleri gezdirmesi ve üniversitenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vermesiyle sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER