© Baykuş Haber

Ankarada Kayseri Zirvesi

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, AK PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANI FATİH ÜZÜM VE 14 AK PARTİ İLÇE BAŞKANI İLE BİRLİKTE ANKARA’DA ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ BAŞKANLIĞINDA DÜZENLENEN TOPLANTIYA KATILDI.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve 14 AK Parti ilçe başkanıyla birlikte Ankara'da gerçekleşen toplantıya katıldı. Bu toplantıda Kayseri'nin projeleri ve yatırımları ele alındı. Başkan Büyükkılıç, 2023 yılının yatırımlar yılı olması için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti ve Kayseri'nin gelişimi için hem Kayseri'de hem de Ankara'da çaba harcadıklarını ifade etti. Ankara ziyaretlerinin Kayseri'nin sesini duyurmak için önemli olduğunu vurgulayan Büyükkılıç, toplantıda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve ilçe başkanlarıyla Kayseri'yi ilgilendiren projeleri görüştüklerini dile getirdi. Ayrıca, Bakan Özhaseki'nin Kayseri için gösterdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ise Kayseri'nin gelişimine katkı sağlamak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ve Kayseri'nin daha iyi bir noktaya gelmesi için çalıştıklarını belirtti. Başkent ziyaretinde şehrin önemli projeleri hakkında görüşmelerde bulunan Başkan Büyükkılıç, aynı zamanda Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz'ı da ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER