© Baykuş Haber

Ankaradaki Endemik Vadi vatandaşların uğrak noktası oldu

ANKARA’DA PURSAKLAR BELEDİYESİNİN HAYATA GEÇİRDİĞİ ENDEMİK VADİ VATANDAŞLARIN UĞRAK NOKTASI HALİNE GELDİ.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde hayata geçirilen Endemik Vadi, halkın ilgisini çeken bir mekan haline geldi. Pursaklar Belediyesi tarafından kurulan Endemik Vadi, özellikle akşam saatlerinde ziyaretçilerin akınına uğruyor. Vadi içinde bulunan Ankara keçisi, Ankara güvercini, Ankara kedisi ve Ankara tavşanı gibi endemik türler, ziyaretçiler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, akşam saatlerinde Endemik Vadi'yi ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ediyor. Başkan Çetin, yaz akşamlarını değerlendirmek isteyenlere harika bir alternatif sunan Endemik Vadi'nin yoğun ilgi gördüğünü belirterek, "Yeşil doğa içerisinde temiz hava soluyarak, endemik ve aromatik bitkilerden yapılan çeşitli bitki çaylarını deneyerek keyifli vakit geçirebilirsiniz. Tüm hemşehrilerimizi Endemik Vadi'yi ziyaret etmeye davet ediyorum." dedi.

Endemik Vadi'yi ziyaret eden vatandaşlara Pursaklar Belediyesi personeli tarafından çeşitli ikramlarda bulunuluyor, böylece rahatlatıcı bir deneyim sunuluyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER