© Baykuş Haber

Anneler çocuklarını bu merkeze gönül rahatlığıyla emanet edebilecek

KOCAELİ’DE İZMİT BELEDİYESİ TARAFINDAN KENTE KAZANDIRILAN KURUÇEŞME YAŞAM MERKEZİ ÇOCUK OYUN ODASI’NDA MİNİK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR. GÜNLÜK İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAK İÇİN ÇOCUĞUNU BIRAKACAK YER BULAMAYAN ANNELER, BU MERKEZDEN RANDEVU ALIP UZMAN PERSONELLERE ÇOCUĞUNU TESLİM EDEBİLİYOR.

İzmit Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Kuruçeşme Yaşam Merkezi Çocuk Oyun Odası, küçük ziyaretçilerini karşılamak için hazır. Anne babalar, günlük işlerini halletmek veya alışveriş yaparken çocuklarını güvende ve eğlenceli bir ortamda bırakabilecekleri bu merkezden yararlanabiliyorlar.

Kocaeli'de son zamanlarda hizmete giren Kuruçeşme Yaşam Merkezi, İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Çocuk Oyun Alanı ile özellikle 48-72 aylık çocuklara yönelik bir hizmet sunuyor. Anneler, işleri için zaman ayırmaları gerektiğinde veya acil bir durumda çocuklarını bu oyun alanına emanet edebiliyorlar. Merkez, randevu sistemi ile çalışarak 10 çocuğa hizmet verebiliyor.

Bu inisiyatif, annelerin günlük ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmayı amaçlıyor ve çocukları için güvenli bir oyun ve eğlence ortamı sunuyor. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in girişimiyle hayata geçirilen Kuruçeşme Yaşam Merkezi Çocuk Oyun Odası, İzmitli anneler tarafından memnuniyetle karşılanıyor ve bu hizmet için teşekkürlerini iletiyorlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER