© Baykuş Haber

Annesiyle kavga ettiğini gören 19 yaşındaki genç, babasını silahla vurdu

Arnavutköy Yunusemre Mahallesi'nde dün akşam yaşanan trajik olayda, annesiyle yaşadığı kavga sonrası 19 yaşındaki bir genç, evde bulunan pompalı tüfekle babasını vurarak öldürdü.

Olayın detaylarına göre, Ferhat Özkaraca ve eşi Ayşegül Özkaraca arasında uzun süredir süren sorunlar, dün akşamın şiddetli bir tartışmayla son buldu. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine, Ferhat Özkaraca'nın kardeşleri çifti ayırmaya çalıştı. Ancak kavga sokaklara taşındı ve bu sırada Özkaraca çiftinin 23, 21 ve 19 yaşlarındaki üç çocuğu da eve geldi.

Olayın en şoke edici kısmı ise, 19 yaşındaki çocuğun evde bulunan pompalı tüfekle sokaktaki babasına ateş açmasıydı. Babasının vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Ferhat Özkaraca, yakınları tarafından hemen Arnavutköy Devlet Hastanesine götürüldü. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Özkaraca kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı ve Ayşegül Özkaraca'yı gözaltına aldı. Ferhat Özkaraca'nın eşi ifadesinde, cinayeti kendisinin işlediğini, eşinden ayrı yaşadıklarını ve eşinin kendisine sürekli şiddet uyguladığını belirtti. Diğer iki oğlu ise olayın ardından kaçtı ve polis, onları bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER